Om BOLIGLOVER.dk

BOLIGLOVER er en spændende webshop der sælger bolig interiør og andre lækre ting til dit hjem. 

Vi har sammensat et flot varesortiment af interiør med mange kendte scandinaviske brands som Hübsch, ICHI Acces, Bloomingville, Ziito, Skandinavisk, Rivsalt, DOIY, SB Design, House Doctor, MONOGRAPH, Nicolas Vahe, A Simple Mess By Louise Dorph, Yard Ect. samt vores eget BOLIGLOVER Vintage, som er håndplukkede loppefund hvor vi oftest kun har den ene ting. Derudover kan du også finde By BOLIGLOVER som er vores eget mærke. Vi opkøber forskellige boligtrends og tilbehør der matcher tidens tendenser.

Vi bestræber os på altid at have fantastiske styles i alle prisklasser, så vi kan hjælpe dig, uanset om du er interesseret i en dyr vare eller du blot ønsker en lidt billigere vare. Det skal være muligt at skabe et BOLIGLOVER look på tværs af mærkerne. 

Vores varesortiment skifter som årstiderne, sammen med de forskellige kollektioner fra vores leverandører. Det er vores fornemste opgave at inspirere jer, med nye tendenser og sammensætninger. 

Det er altid muligt at kontakte os på Facebook, mail eller på Instagram og du er også velkommen til at ringe angående råd og vejledning. Hos BOLIGLOVER ønsker vi at være en personlig webshop, hvor du er i centrum. Derudover ønsker vi gerne at guide dig igennem vores butik, så du lige netop får DIT drømme bolig look..

Vi er også behjælpelige med at lave fine firmagave kurve, eller hvis du blot står og mangler en fin værtinde gave. Kurvene kan afhentes på vores adresse efter aftale.

BOLIGLOVER byder dig velkommen i et univers af spændene nyheder til din bolig indretning.

Har du spørgsmål så kontakt os her.